Forum

Bienvenue Invité 

Afficher/Cacher l'entête

Bienvenue utilisateur invité, publier sur ce forum requiert une inscription.

Pages: [1]
Auteur Discussion:t afschuw vervulde werknemers
caicai2017
Newbie
Messages: 9
Publier t afschuw vervulde werknemers
le: May 29, 2019, 06:53

In een klacht die werd beoordeeld door The Times, beschreef een vrouw haar manager opscheppen over de condooms die hij altijd droeg en de tijdschriften die hij op zijn bureau bewaarde met schaars geklede vrouwen op de covers, ondanks de opdracht om ze te verwijderen. Ze rapporteerde hem aan human resources en kreeg te horen dat ze een fout had gemaakt door hem niet eerst te confronteren, zei ze.
Tot vorig jaar werd het personeel gerund door David Ayre, die in 2007 door Nike uit PepsiCo werd aangenomen en direct aan de Nike Air Huarache Femme heer Parker rapporteerde.
De heer Ayre heeft geen telefoon- en e-mailberichten teruggestuurd Nike Air Max 720 Dames op zoek naar commentaar.
Klachten werden soms terloops behandeld. De medewerker van wie de supervisor haar in de badkamer probeerde te kussen, organiseerde een vergadering met mensen om erover te praten en was verrast toen ze haar vertegenwoordiger in het café van Mia Hamm - een openbare ruimte op Nike's uitgestrekte campus - moest ontmoeten.
Amber Amin zei dat haar manager haar routinematig kleineerde met seksistische en afwijzende opmerkingen, maar zich nog steeds zorgen maakte over wat er zou gebeuren als ze hem zou rapporteren. "Ik denk dat zijn algemene houding tegenover vrouwen gewoon subtiel was dat we minder capabel waren," Nike Air Max 90 Damen Pink zei mevrouw Amin, een junior designer op een van de Nike-apps, die eraan heeft toegevoegd dat ze positieve functioneringsgesprekken had gekregen sinds ze in 2014 een werknemer werd. Ze zocht uiteindelijk Nike Air Force 1 Damen hulp bij human Adidas Ultra Boost Damenresources, wat haar vertelde dat er corrigerende maatregelen zouden worden genomen. Twee dagen later maakte ze deel uit van een ronde ontslagen.
Mr. Wilkins zei dat Nike een beleid van geen-vergelding heeft dat het serieus neemt en merkte op dat er vorig jaar een belangrijke reorganisatie van de beroepsbevolking was.
De ongevoeligheid die sommige vrouwen ervoeren breidde soms uit naar de beroepsbevolking in het algemeen, zeiden werknemers. In de zomer van 2016 had Nike bijvoorbeeld besloten te stoppen met het maken van golfballen, golfclubs en andere apparatuur. Leden van de divisie werden opgeroepen voor een vergadering Nike Air Vapormax Damen in het clubhuis, de Nike Air Max 270 Donne bijnaam voor een van de gebouwen van Nike.
Daar zagen de met afschuw vervulde werknemers hun namen op een groot scherm verschijnen, door ze naar verschillende kamers te leiden, waar sommigen zouden worden ontslagen, volgens een persoon die de vergadering bijwoonde en twee mensen die daarvan op de hoogte werden gesteld. De persoon zei dat het werknemers de indruk gaf dat ze werden losgelaten via een Nike Air Max 95 Womens PowerPoint-presentatie.
Gevraagd naar die ontslagen, zei dhr. Wilkins: "Dat is absoluut geen normale praktijk voor ons", en suggereerde dat de situatie genuanceerder was dan het leek. In ontlastingssituaties zei hij: "we doen ons uiterste best om elke medewerker op een zeer doordachte manier te behandelen."
Met betrekking tot klachten tegen personeel zei de heer Wilkins: "We gaan geen commentaar geven op individuele gevallen,Nike Air Max 720 Femme maar zaken zijn vaak ingewikkelder dan simpelweg luisteren naar lavonjarg.de één kant van het verhaal." Nike gelooft dat het een aantal menselijke hulpbronnen heeft procedures ge?nstalleerd, die systemen "niet consequent hebben gewerkt," zei dhr. Wilkins. "Zoals Mark heeft gezegd, zijn we momenteel bezig met het evalueren en verbeteren van onze werkwijzen om het vertrouwen te herstellen waar het ontbrak en om te waken voor dit in de toekomst."

Pages: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2 ; Page chargée en: 0.042 secondes.

 

 

 

 
 

Dépannage informatique lille
Récupération de données
domicile lille informatique
Assistance informatique lille
Réparation PC lille
Lille, Ronchin, Fâches-Thumesnil, Roubaix, Tourcoing, Marcq-en-Baroeul, La Madeleine, Mons-en-Baroeul, Lambersart, wasquehal, Loos, Croix, Bondues, Marquettes-Les-Lille, Mouvaux, Roncq, Hem, Hellemmes, Lezennes, Fives, Villeneuve d’Ascq, Lesquin, Wattignies, Haubourdin, Armentières, Lomme, Comines, Wervicq, Bousbecque, neuville-en-ferrain, halluin, menin, quesnoy-sur-deûle, deulémont, pérenchies, prémesques, capinghem, mouscron